KONTİMDER 2021 Çalıştayı dernek merkezinde yapıldı.

29 Ocak 2021 Cuma

KONTÄ°MDER'den
KONTİMDER 2021 Çalıştayı dernek merkezinde yapıldı.
KONTİMDER 2021 Çalıştayı dernek merkezinde yapıldı.


Konya Tesisat ve Ä°nÅŸaat Malzemecileri DerneÄŸi (KONTÄ°MDER) 2021 Çalıştayı maske ve mesafe kurallarına uygun olarak dernek merkezinde gerçekleÅŸtirildi. KONTÄ°MDER yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiÄŸi 2021 Çalıştay programında, 2020 yılı faaliyetleri deÄŸerlendirildi ve 2021 yılına iliÅŸkin faaliyet planlaması yapıldı. Çalıştayda, komisyonlar bilgilendirme yaparak, bu yıl yapılacak faaliyetleri anlattı.
Çalıştay programının açılışında konuÅŸan KONTÄ°MDER Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Gökhan Küçük, her yıl ocak ayında çalıştay düzenleyerek yıllık faaliyet planlaması yaptıklarını söyledi. Konya’nın ilçelerinden ve çevre illerden aramıza katılacak yeni üyeler ile daha geniÅŸ bir tabana yayılmayı planladıklarını belirten Gökhan Küçük, “Konya hızlı bir büyüme gösteriyor. Sektörel anlamda temsil gücümüzü ve iÅŸbirliÄŸi hacmimizi artırmak, ortak menfaatleri en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız.” dedi.
Gökhan Küçük, ÅŸöyle konuÅŸtu: “Pandemiye raÄŸmen dernek faaliyetlerini kısıtlamaların imkan verdiÄŸi ölçüde yerine getirmeye çalıştık. Yönetim kurulu ve komisyonlarımızın 2020 yılında göstermiÅŸ olduÄŸu çabalardan dolayı teÅŸekkür ediyorum. 2021 yılına yeni yönetim kurulu üyeleri ile yeni bir sinerji ile baÅŸladık. Pandemiyle mücadele kuralları çerçevesinde 2021 yılında da komisyonlarımız belirlenen hedefler doÄŸrultusunda çalışmalarına devam edecek. Pandeminin olumsuz etkilerinin aşılama ve alınan önlemlerle ortadan kalkmasını bekliyoruz. Dernek olarak sektörümüzdeki geliÅŸmelerin deÄŸerlendirilmesi, sorunlara çözüm önerilerinin sunulması yanında eÄŸitim, seminer, sosyal sorumluluk, üyelerimize fayda saÄŸlayacak faaliyetler konusunda çalışmalarımıza devam edeceÄŸiz. Komisyonlarımız yaptığı hazırlıklar ve planlamalar ile hedeflerimizi gerçekleÅŸtirmeye çalışacağız. Çalıştayın hayırlı olması diliyor ve tüm emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum.”

HABER HAKKINDA YORUMLAR
KONTÄ°MDER Ãœyesidir.