Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Heyeti, KONTİMDER’i ziyaret etti.

06 Ocak 2016 Çarşamba

KONTÄ°MDER'den
Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Heyeti, KONTİMDER’i ziyaret etti.
Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Heyeti, KONTİMDER’i ziyaret etti.

Konya Çevre ve Åžehircilik Ä°l MüdürlüÄŸü Heyeti, KONTÄ°MDER’i ziyaret etti.

Konya Çevre ve Åžehircilik Ä°l MüdürlüÄŸü Heyeti , Konya Tesisat ve Ä°nÅŸaat Malzemecileri DerneÄŸi’ne (KONTÄ°MDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı teÅŸekkür eden KONTÄ°MDER Yönetimi Kurulu BaÅŸkanı Osman BaÅŸaran, sektörel birliktelik amacıyla yola çıktıklarını belirterek, üç aylık sürede 130 üyeye ulaÅŸtıklarını,  hedefin 300 üye olduÄŸunu söyledi. BaÅŸaran, “Dernek olarak dinamik yapıya sahibiz. Sektörel sorunlara olan duyarlığımız yanında eÄŸitim ve sosyal sorumluluk konusuna da önem veriyoruz. Sektörün alt gruplarında da kendi içimizde yapılanmayı düÅŸünüyoruz. Haksız rekabet ve standart sorunları var. Ortak sorunlarımız için Konya Müteahhit BirliÄŸi (KOMÜT) ile ortak komisyon kuruldu ve görevlendirmeleri yaptık.” dedi.

KONTÄ°MDER’in Türkiye ve Konya için hayırlı olmasını dileyen Konya Çevre ve Åžehircilik Ä°l Müdür Yardımcısı Osman KocaoÄŸlu, “ Ä°yi düÅŸünülmüÅŸ bir yapılanma. Karşılıklı sektörel sorunları konuÅŸup, ortak toplantılar ve komisyonlar oluÅŸturulabilir.  Sektörün sorunları irdelenip rapor haline getirilip ilgili yerlere sunulabilir. Birbirimizin iÅŸini kolaylaÅŸtırabiliriz. Standart olmayan ürünler piyasada büyük problem, bunun önüne geçebilirsek yapılar daha güvenli olacak. DerneÄŸinize her türlü destek ve yardıma hazırız” diye konuÅŸtu.  

Ziyaret heyetinde Konya Çevre ve Åžehircilik Ä°l Müdür Yardımcısı Osman KocaoÄŸlu, Yapı Malzemeleri Åžubesi Müdürü Oktay Dündar, Fizik Y. Mühendisi Ä°brahim Mermer, Jeoloji Mühendisi Ali Yılmaz, Endüstri Mühendisi Turgay Öztürk,  Endüstri Mühendisi Ö. Åžükrü GökmenoÄŸlu yer aldı.

 

HABER HAKKINDA YORUMLAR
KONTÄ°MDER Ãœyesidir.