KONTİMDER üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi

30 Mayıs 2017 Salı

KONTİMDER üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER), şehit aileleri ve kimsesiz çocuklar, Konya protokolü ve dernek üyelerini iftar yemeğinde misafir etti. KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran,  “Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Şehit aileleri ve kimsesiz çocuklarımızı her yıl olduğu gibi bu yılda misafir ettik ve etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Dernek merkezinde düzenlenen iftar  programına,  Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Şahin, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Öztürk,  Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erkuş, İşkur Müdürü Emrah Keleş, Konya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ö. Erdoğan Duransoy, Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Hakkı Erkan, TSE Konya İl Koordinatörü Hasan Demirtaş,  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Işık, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir,  MÜSİAD Konya Yönetim Kurulu Üyeleri Nazım Özcan, Mevlüt Tosunoğlu, Osman Ulular, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Berdan Aktan, şehit, gazi aileleri,  kimsesiz çocuklar, dernek üyeleri ve ailelerinin katılımı ile yaklaşık 1000 kişiye iftar yemeği ikram edildi.